Τηλ: 210 6029006 - Κιν: 697 3546407 ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 55 - ΠΑΙΑΝΙΑ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

υπερηχογραφικής απεικόνισης & διάγνωσης...

Παρουσίαση του ιατρείου


 

Το ιατρείο υπερηχογραφικής απεικόνισης & διάγνωσης βρίσκεται στο κέντρο της Παιανίας, επί της οδού Αγίας Τριάδος 55.

Η πρόσβαση με ΙΧ είναι εύκολη από την λεωφόρο Λαυρίου, ενώ έξω από την είσοδο του κτιρίου υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου (γραμμή 307 & 308 – στάση ΣΙΝΕ ΠΑΙΑΝΙΑ). Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ για ΑΜΕΑ υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης σε ιδιωτικό χώρο εντός του κτιρίου.

Το ιατρείο στεγάζεται σε έναν ιδιαίτερα άνετο, σύγχρονο, ζεστό και φιλικό χώρο στον 1ο όροφο, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μετριάζει κατά το δυνατόν το όποιο στρες σχετίζεται με την αναμονή μιας ιατρικής εξέτασης, έστω και απόλυτα ανώδυνης, όπως το υπερηχογράφημα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην καταλληλότητα του χώρου για την απρόσκοπτη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, στην άνεση του εξεταζόμενου, καθώς και στην αρτιότητα και το επίπεδο του επιστημονικού και λοιπού Ιατρικού εξοπλισμού που πλαισιώνει το Ιατρείο, με απώτερο σκοπό την αυξημένη διαγνωστική αξιοπιστία.


ΙΑΤΡΕΙΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Λόγω της γεωγραφικής θέσης και της εύκολης πρόσβασης, το ιατρείο είναι σε θέση να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υπερήχων σώματος και triplex αγγείων στην ευρύτερη περιοχή των μεσογείων ανατολικής αττικής και εξυπηρετεί ιδιαίτερα περιοχές όπως Παιανία, Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά νερά, Κάντζα, Σπάτα, Κορωπί, κ.ά..

Οι χώροι του ιατρείου


Κλείστε ραντεβού ONLINE!

Θέλω ραντεβού...