Τηλ: 210 6029006 - Κιν: 697 3546407 ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 55 - ΠΑΙΑΝΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

τελευταίας γενιάς και προηγμένης τεχνολογίας...

Ολοκαίνουργια & σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα


 

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην ποιότητα  και το επίπεδο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ιατρείου, ώστε να αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη υπερηχοτομογραφική μονάδα με αυξημένες διαγνωστικές δυνατότητες και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Ο εξοπλισμός του ιατρείου αποτελείται από έναν ολοκαίνουργιο σταθερό  υπερηχοτομογράφο τελευταίας γενιάς, καθώς και από έναν ολοκαίνουργιο φορητό υπερηχοτομογράφο επίσης τελευταίας γενιάς, με την εγγύηση του τεχνολογικού κολοσσού της SAMSUNG.

Και τα δύο μηχανήματα είναι υπερσύγχρονα και παρέχουν αυξημένες απεικονιστικές δυνατότητες, με διάφορα φίλτρα επεξεργασίας της υπερηχογραφικής εικόνας, με τελικό αποτέλεσμα την ιδιαίτερα αυξημένη διαγνωστική αξιοπιστία.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στις δυνατότητες του φορητού υπερηχοτομογράφου, που επιτρέπει την διενέργεια σχεδόν όλης της γκάμας εξετάσεων υπερήχων και Triplex σε κατακεκλιμένους ασθενείς, με άμεση παράδοση αποτελεσμάτων, στην άνεση και θαλπωρή του χώρου τους.


ΣΤΑΘΕΡΟ SAMSUNG SONOACE R7

Το εργονομικό και εξαιρετικά συμπαγές SonoAce R7 αυξάνει την κλινική αποτελεσματικότητα καθώς προσφέρει λειτουργίες όπως το φιλτράρισμα σε δεύτερο στάδιο και η ανασύνθεση στο χώρο για τη μείωση του εξωτερικού θορύβου.

Αναλυτικά…   

ΦΟΡΗΤΟ SAMSUNG SONOACE R3

Ένα εξαιρετικό έγχρωμο φορητό σύστημα υπερήχων που διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλες τις εφαρμογές της υπερηχοτομογραφίας. Αυτό το μικρό και συμπαγές σύστημα προσφέρει πλήρεις διαγνωστικές δυνατότητες.

Αναλυτικά…   

Κλείστε ραντεβού ONLINE!

Θέλω ραντεβού...